Цирк в Черешката! Дениз Хайрула към Светлана Гущерова: Какъв модел си, с толкова корекции! (Всичко за скандала)

Цирк в Черешката! Дениз Хайрула към Светлана Гущерова: Какъв модел си, с толкова корекции! (Всичко за скандала)
5 (100%) 1 vote

Дениз Хайрула и Светлана Гущерова се хванаха за косите в Черешката на тортата на тема пластики и плеймейтки

Нова плеймейтска война се заформи в тазседмичното издание на „Черешката на тортата“. Главни действащи лица са добре познатата ни Светлана Гущерова и Дениз Хайрула, по-известна като настоящата изгора на бизнесмена Христо Сираков.

В епизода от миналата вечер двете дами си размениха всичко друго, но не и мили думи. Разгорещената тема с акцент кой е по- по- най подхвана Светлана, изтъквайки, че тя е последната класна носителка на титлата „Мис Плеймейт“.

Разговорът тръгна в тази насока, след като Дениз се опита да намекне на риалити колежката си, че има доста корекции по себе си, а тя е спечелила второто място на прословутия форум за сексбомби с естествената си външност. Любимката на Катя и Здравко от „Ритон“ обаче побърза да я опровергае: „Когато спечелих конкурса, мога да кажа, че и аз нямах силикон. И бях най-естествената участничка, заради което дори искаха да ме дисквалифицират. Бях прекалено слаба и не отговарях на критериите за конкурса. Наложи ми се да кача няколко килограма, за да участвам“, върна лентата назад г-жа Гущерова.

Дениз Хайрула Светлана Гущерова

Колаж: Клюки.нет

Дотук обаче интригата между двете конкурентки не приключи. Светлана набързо даде да се разбере, че към момента победителките в този конкурс бледнеят на фона на момичетата, които печелиха „Мис Плеймейт“ преди десетина години.

„Не искам да те обиждам, нито някой друг, но мисля, че след моята година това събитие много се промени. До тогава беше наистина хубав конкурс. Лично нас ни водеха на ресторанти, като ни учеха на етикет, как да говорим на интервю, как да държим чашата с вино, как да се храним, как да държим приборите и т.н. Много време ни отделяха и подготовката за събитието беше 2-3 месеца“, разясни старшата плеймейтка от 2009-а.

В този момент туркинята Дениз Хайрула засече конкурентката си като констатира с подвеждащ въпрос: „Ние с теб сме различни поколения Плеймейт, но не съм сигурна дали искам да приличам на теб. Ти всъщност печелила ли си конкурса?!“

Светлана вероятно не разбра провокацията й и само потвърди победата си. Справка в Гугъл обаче показва, че през въпросната 2009-а конкурса го печели Златка Димитрова или както всички я наричат Черната Златка. Светлана, която по това време е Василева всъщност се окичва с титлата „Мис Плейбой 2009“, като същата година е и сред подгласничките на „Мис Плеймейт“.

Преди разговорът да загрубее, спортният коментатор Камен Алипиев се обърна с ирония към последната претендентка от прочутия конкурс: „Как може да има плеймейтка, която е туркиня, плеймейтка, която няма корекции и най-вече силиконови гърди?!“ Домакинята във вчерашната „Черешка“ пък отвърна: „Не искам много да коментирам, особено в присъствието на друга плеймейтка, която видимо има пластични операции. Не искам по някакъв начин някой да бъде обиден или засегнат от мнението ми“, каза Дениз.

Покрай плейбойският дебат, Гущерова изтъкна и малко известния факт, че Хю Хефнер я е поканил да се снима на страниците на американския „Плейбой“ преди години. „От страх не отидох. Бях четвъртата или петата българка, която получава такава покана, но отказах“, твърди любимата на Християн Гущеров. След казаното от нея, Кедъра отново я похвали: „Светлана е порасналата версия на Дениз. Тя е успяла сама да стигне до извода, че предишния й начин на живот може да бъде променен и го е направила. Виждам я за първи път в живота си и забелязвам, че се е променила към по-добро“, пише Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Цирк в Черешката! Дениз Хайрула към Светлана Гущерова: Какъв модел си, с толкова корекции! (Всичко за скандала)”

  1. Qwerty Yop

    юни 13. 2020

    Боклуците се карат! Сеир ли е или панаир… кучета го джвакат.

    Reply to this comment

Добавете коментар