Цирк! Фолкаджийката Яница псува фенове в нета (Вижте селската й изцепка – Фото)

Гласувайте за статията

Яница псува като каруцар онлайн потребители, посмели да я критикуват

Популярните личности би трябвало да са свикнали на хейтърските коментари и да не им се впечатляват. Е, пайнерката Яница не е от онези.

Фолкаджийката предпочита да покаже, че е прочела съобщението и ако е негативно, да му отвърне с една сочна псувня.

Яница

Снимки: ХотАрена

Горещата Арена получи сигнал, в който потребител нарича Яница „много си грозна“ и „плашило“. Вместо да не обръща внимание на негативно настроеният към нея човек, тя предпочита да демонстрира, че въобще не е на по-високо интелектуално ниво от него и отвръща чрез една от най-неприятните ругатни (вижте скрийншот в галерията).

Освен, че Яница е от треторазрядните фолкаджийки, стана ясно, че певицата обожава да се разкрасява с фотошоп. На кадри от началото на годината видяхме каква е истината – певицата опъва бръчки и неравна кожа чрез програмката, реконструира лице. И както винаги – на любителски кадри от участие реалността се оказва съвсем друга, предават от Hotarena.net.

Снимки: ХотАрена

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Цирк! Фолкаджийката Яница псува фенове в нета (Вижте селската й изцепка – Фото)”

  1. Fen. Na yanica

    мар. 08. 2019

    Аве смешки тоя я почнал да обижда и тя кво да направи момичето нали е истинска Българка и ще му отвърне същото аз много пъти съм и писал и никога не ма е псувала даже напротив тя ми праща сърца тъйче местиха че сте виновни а и ще я пуска те в интернет

    Reply to this comment

Добавете коментар