Цирк на финала на Ергенът! Злобата Виктория Капитонова залива Алекс с вино, след като Виктор избира нея (Вижте какво точно се случва)

Цирк на финала на Ергенът! Злобата Виктория Капитонова залива Алекс с вино, след като Виктор избира нея (Вижте какво точно се случва)
4.5 (90%) 2 votes

Жесток цирк се разиграва на финала на Ергенът, узна Kliuki.net.

Виктор очаквано избира Алекс на финала, след като са останали само тя и Виктория Капитонова. Която стана пословична със злобата и завистта си. Именно тях тя не успява да сдържи и на финала на предаването, когато най-омразната й съперничка я побеждава.

виктория капитонова алекс ергенът

Колаж: Клюки.нет

И в яда си излива чаша вино в лицето на психоложката. Това поне твърди жена, която казва, че е козметичката на Александра и самата тя й е разказала какво е станало. Ситуацията става още по-интересна, след като психоложката се отказва от победата си и си тръгва.

Причината – Виктор не я е защитил и не е направил нищо след грозното поведение на Капитонова. Така всъщност рускинята се урежда с победата, макар грам да не я заслужава.

„Здравейте. Виктория печели. Накрая на финала остават Виктория и Сашка. Виктор избира Сашка и й дава на нея последната роза. Виктория се ядосва и й лисва чаша вино в очите. Виктор седи и гледа безучастно и не взима отношение. Сашка се ядосва, че не е взел страна и не я е защитил и си тръгва. И за пред зрителите Виктор избира Виктория и тя печели. PS знам го от сигурен източник. Сашка е приятелка  на мойта козметичка и тя й е разказала“, гласи коментарът.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Цирк на финала на Ергенът! Злобата Виктория Капитонова залива Алекс с вино, след като Виктор избира нея (Вижте какво точно се случва)”

 1. Ани

  апр. 26. 2022

  Всички сме наясно колко нахални и евтини ,седят като парче месо на витрина.Дано някой немощен чичко я пожелае с крачета като римски пехотинец.А и да .не забрави Ролекса…Тя не е виновна ,а тези които са я допуснали в предаването.Грозно,зло същество което не спират да рекламират,жалко ..

  Reply to this comment
 2. Маги

  апр. 28. 2022

  Виктория е олицетворение на злобата и завистта, женската злоба и завист! Никога няма да приеме, че някоя друга жена я превъзхожда , искрите на недоволство и злонамереност, хвърчат в изобилие от нея, това е същество, което не признава нищо освен
  ,, АЗ,, Познавам такива жени, треперещи от злоба и непоносимост към по- хубави от тях!

  Reply to this comment

Добавете коментар