Цирк! Синът на Валери Божинов се раздели с гаджето (13-годишните с люти обвинения в нета – Снимки)

Гласувайте за статията

Синът на Валери Божинов и 13-годишната му приятелка сътвориха цирк от обвинения в нета

Наследникът на Валери Божинов и Алисия се е разделил с гаджето си Дария Томова със скандал.

13-годишното момиче и наследникът на Божигол бяха гаджета няколко месеца, като не спираха да обясняват колко много се обичат, да се наричат „моето всичко“ и т.н.. Но и не спираха да информират приятелите си в Инстаграм, когато късат. А това се случи на няколко пъти, като последният изглежда окончателен, писа „Уикенд“.

Родителите на тийнейджърите ги подкрепяха, но преди дни е дошъл краят на детинското увлечение. Двамата дори изтрили всички свои общи снимки от социалните мрежи.

Снимки: ХотАрена

Синът на Валери Божинов върви по пътя на баща си не само във футбола, но и с жените, одумват го в социалните мрежи.

И изглежда не се държи особено добре с тях, съдейки по разкритията за него, които Дария направи в Инстаграм, а именно – че малкият Валерко я е обиждал. Момичето първо се оплака как се е държал той с нея, но Божинов, за да не остане по-назад, пусна клипче как изхвърля през терасата подарък – магнит с тяхна обща снимка. По-голямата част от кавгата им изтече в нета, тъй като пубертетите направиха публично достояние чатовете със скандалите си.

Това, че живеят в различни градове – тя в Пловдив, а той в София и че рядко се виждат, вероятно е основната причина двамата да се карат толкова често, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар