Цирк! Памела Андерсън се развежда и с петия си съпруг (Сексбомбата го заряза след година брак)

Гласувайте за статията

Застаряващата сексбомба е рекордьор по кратки бракове

Памела Андерсън отново се готви да влезе в отбора на свободните жени. Актрисата подаде молба за развод с по-младия си съпруг. С бодигарда й Дан Хейхърст бяха семейство само 13 месеца.

Бившите съпрузи са се разделили и не живеят заедно. Двамата се влюбиха по време на карантината, когато спасителката на плажа се бе развела с предишния си съпруг.Който й бе четвърти по ред.

На Дан му се отдаде да утеши актрисата след развода в началото на пандемията и двойката се ожени при първата им се отдала възможност. Бодигардът й е с 13 години по-млад от Памела, но разликата във възрастта не ги притесняваше. Двойката започна да се среща и бързо реши да узакони съюза си.

„Аз съм точно там, където трябва да бъда, в прегръдките на мъж, който искрено ме обича. Оженихме се в къщата, която баба и дядо ми купиха преди 25 години. Родителите ми се ожениха тук и все още са заедно “, призна тогава Памела.

54-годишната звезда и младият и съпруг изчезнаха и дори снимки от сватбата не публикуваха. За първи път семейната двойка бе забелязана това лято от папараци.

Снимки: Легон медия

Но от снимките, които се появиха никой не може да предположи, че двамата са влюбени. Дан върви зад половинката си и носи торби с покупки.

Причината за раздялата се нарича „карантинен вихър”, който бързо събра влюбените, но и бързо ги раздели, предават от graziamagazine.ru.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар