Цирк! Мис Силикон нападна Мегз: Спи с женени за пари, обича да я водят на каишка, старец от Италия я извади от тинята! (Още скандални разкрития)

Цирк! Мис Силикон нападна Мегз: Спи с женени за пари, обича да я водят на каишка, старец от Италия я извади от тинята! (Още скандални разкрития)
5 (100%) 2 votes

Мис Силикон скочи на Мегз, с брутални разкрития за старта на кариерата й

Мис Силикон нападна Мегз. Габриела Попова скочи на дизайнерката, която пусна пост в защита на истинските ценности и как трябва да се печелят вече конкурсите.

„Без голотии, времето на тези красавици свърши. Този билет за слава вече погуби достатъчно момичета. И най-важното – той вече не дава резултат. Сега е времето на кралиците на Инстаграм. Сами да постигат успех, не да проституират, да са на антидепресанти и да се гаврят с тях“, написа Мегз в защита на проекта си „Инстаграм кралица“.

Мегз Мис Силикон Габриела Попова

Снимка: Инстаграм

„Точно Миглена Каканашева ли е тръгнала да чете морал относно конкурсите! Всички сме наясно за връзките на набедената за дизайнер Мегз с женени мъже и как обича да я водят на каишка! Нужно ли е да си отварям устата за възрастния италианец, който й е помогнал в началото и я извадил от тинята. Благодарение на него стартира бизнеса си, а не да се бие в гърди, че всичко е постигнала сама. Бива-бива нахалство, ама нейното вече минава границата на търпимото. Тъпо е да се правим на светци пред обществото, когато сме натрупали толкова грехове, че дори дяволите ги е срам от нас самите“, побесня силиконката.

„Не се познаваме лично с Миглена, но аз не се отказвам от думите си. Не смятам, че момичетата, които участват в конкурси, могат да се слагат под общ знаменател. Или може би тя прави характеристика спрямо себе си и разказва живота си с тези морални изповеди. А това с италианеца и женените мъже е мой извод от ситуации, на които съм била свидетел“, сподели пред България днес красивата Габриела. От своя страна Мегз не коментира думите на Попова, предават от Blife.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар