Цирк! Мегз изпадна в истерия и припадна в съда, нападна съпругата на любовника си (Видео + Снимки с резила)

Гласувайте за статията

Мегз сътвори жесток цирк в съдебната зала, скочи на законната половинка на любовника си

Меглена Каканашева-Мегз припадна в съдебната зала, където вчера се разглеждаше случая по повод обвиненията към любовника й – транспортния бос Румен Рончев, за застрахователна измама. След като разбра, че Рончев остава в ареста, дизайнерката не издържа и избухна в сълзи, а след истерията се свлече на земята.

Охранителите, с които тя се появи в залата отказаха лекарска помощ, като обясниха, че те ще я заведат в здравно заведение.

„Той е животът ми, не мога без него“, проплака Мегз, след като чу решението на магистратите. „Обичам те безумно“, пък бяха и последните ѝ откровения, отправени към Рончев, който бе изведен от съдебна охрана от залата. Бизнесменът обаче остана безмълвен и не обърна внимание на Каканашева.

Съпругата му Зорница пък заяви пред TrafficNews, че това са циркове и че Мегз симулира. „Винаги така прави, когато не ѝ изнася“, обясни тя действията на Каканашева и напусна залата с разочарование, споделено и от адвокатите на съпруга ѝ.

Мегз Румен Рончев

Снимки: Трафик Нюз

Каканашева се яви вчера в съда напълно неочаквано и обясни, че е отишла, за да подкрепи „мъжа, с когото е“. Това се случи в тотален противовес на събитията от миналата седмица, когато Рончев обвини дизайнерката, че искала да му открадне фирмата и го въвличала в измамна схема.

Мегз коментира, че тази реакция на гаджето ѝ Рончев била под влияние на „много тежък психически натиск“ и анонсира данни, че той е внесъл документи за развод със съпругата му Зорница. Днес Рончев бе вкаран в съдебната зала, където го очакваха жена му – Зорница, дъщеря му и Мегз. Мъжът обаче дори не погледна Каканашева. Адвокатът на Рончев – Пламен Бонев, поиска клиентът му да бъде освободен под парична гаранция.

Мегз Румен Рончев

Снимки: Трафик Нюз

Той обоснова по-леката мярка с факта, че бизнесменът има семейство – жена и дете, за които да се грижи. Защитникът подчерта, че Рончев е неосъждан и се ползва с уважение в обществото. Прокурорът по делото обаче категорично помоли съдебния състав да потвърди решението на от предходната съдебна инстанция, с което Рончев бе задържан в ареста.

Той посочи, че има всички основания да се смята, че Рончев е автор на престъплението, както и че има опасност да извърши нови противозаконни деяния. В мотивите си, държавният обвинител представи разпис на свидетел по производството, в който се твърди, че Рончев е подбуждал служители си към кражби. „Даваше нареждания да се краде от товарите“, се твърди в свидетелските показания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар