Цирк! Мани от Игри на волята към журналисти: Ше ви … и статийките, и миризливите журналисти! (Вижте как се излага – Папарашки кадри)

Гласувайте за статията

Мани от Игри на волята псува като каруцар

Мани от Игри на волята се нахвърли на журналисти в див екшън с участието на полицията.

Униформени с два патрулни автомобила приклещиха наркодилъра Христо Добрев с Аудито му на бул. „Владимир Вазов” в Бургас. Участничката в риалити формата „Игри волята” Мани се оказа на мястото, но твърдеше, че нямала нищо общо със случилото се и била тук да си мие колата. Дали това е истина, или е пътувала в някоя от колите, все още не можем да кажем.

мани от игри на волята

Снимки: Флагман

Поведението й обаче спрямо журналистите бе изключително грозно и неподходящо за възприела себе си за звезда млада дама. „Що ма снимаш! Трий веднага снимките, ще Ви счупя и двата телефона”, крещеше Мани по репортер на Флагман.бг и друг колега.

След като й бе обяснено, че репортерите си вършат работата, тя агресира още повече.

„Ай звъни на адвокатката! Звъни веднага на Веселина. Ше ви е*а и статийките и миризливите журналисти”, продължи да нарежда Мани.

Униформените застанаха между Мани и нейните авери и помолиха репортерите да се оттеглят.

По първоначални данни, Христо Добрев е бил зад волана на черното Ауди А6, което се засякло с друг автомобил. Двамата шофьор се разбрали с констативен протокол.

Снимки: Флагман

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар