Цирк! Иван Динев преби фотограф заради годеницата си Пенелопе (Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Иван Динев преби фотограф, близък приятел на Моника Валериева

Грозен инцидент с мутренски привкус е станал по време на фотосесия на ангелите на Мегз. В него участвали фотографът Теди Грозданов и най-малкия син от фамилия Диневи – Иван Динев, гадже на Пенелопе, което е една от моделките на бутика.

За случилото се алармира Моника Валериева в Инстаграм: „Здравейте, приятели. Сега ще направя популярни някакви хора, надявам се обаче не с добро. Моят приятел и фотограф Теди Грозданов вчера е бил нает да снима фотосесия на Мегз. Едно от момичетата на снимките е било Пенелопе, което аз лично изобщо не познавам и нямам никакво лично отношение, освен към един от най-добрите си приятели! Гаджето й Иван Динев ударил Теди по главата два пъти, след което го е бил и заплашил с какво ли не! Знаете, че в България всички сме с познати, доста добри… действам така, за да се промени нещо в тази държава, не да се предупреждават децата чрез татковците им. Сега ще го направя медийно достояние и таткото на момченцето да се сезира, да си обуздае детенцето! Диневи! И съответно Теди Грозданов ще пусне жалба в полицията, но ако нещо му се случи, отново ще четем дълго в медиите за Динев и мутренското му поведение. И предлагам на това момче да не се опитва да влиза в комуникация с мен. Да го направи с баща си преди това!“.

Веднага след думите си Валериева пусна и част от чат с Теди Грозданов, в който той обяснява, че час по-скоро иска да се махне от тук и пояснява: „Тия хора не са нормални. Не искам да живея в такава държава“. Върху диалогът Моника е написала, че се намесва, защото Теди е нейният най-добър приятел и я е попитал какво да прави и къде да се скрие, когато трябва да работи, а получава заплахи за живота си и че ще го причакат за побой.

Иван Динев и Пенелопе

Снимка: ХотАрена

Гримьорът Никола Флоридов също се включи с коментар и разяснения по казуса: „Моят близък приятел и колега Теди Грозданов вчера е бил нападнат по време на работа от гаджето на едно от момичетата, които той е снимал Абсурдът в ситуацията е, че причината за нападението (ако може изобщо да се нарече причина) е породена от неразбирането на нападателя на елементарна метафора в обща ситуация, за която на този етап няма да влизам в подробности, която е провокирала абсолютно ненужна агресия. На страна от причината, през 2019, поведение като това, между големи и интелигентни хора е недопустимо, обидно и неадекватно“.

Флоридов добави, че искрено се надява Теди да получи „публично извинение от небезизвестното семейство Диневи и съответно от най-малкия син Иван, за насилието и унижението“.

Иван Динев най-големият син на Зорница Петкова и Йордан Динев. Въпреки че тази година ще навърши 19 години, той вече е сгоден за приятелката си Петя Стоянова, позната от „София ден и нощ“ и ангелите на Мегз като Пенелопе. Двамата планират и сватба. Иван е известен с буйния си нрав, бързо му пада пердето и започва да раздава шамари.

Когато Моника е качвала информацията за Теди в Инстаграм на сторита, Пенелопе е пуснала обща снимка с гаджето си и коментарът към нея: „Момчето с най-голямото сърце. Такава любов във вашите приказки я няма!“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар