Цирк! Златка Димитрова и Миро си крещят в столичен хотел (Той я заплаши да й вземе детето – Скандални подробности)

Златка Димитрова заряза новото си гадже, след чутовен скандал с бившия си, Миро я заплаши, че ще й вземе детето

Черни облаци надвиснаха над Златка Димитрова. Плеймейтката и бившия и Миро бяха засечени да си крещят и да си разменят остри реплики в столичен хотел на събитие. Бащата на детето й бил бесен, че Златка афишира новата си връзка и я заплашил да и отнеме родителките права над двегодишния им син.

Снимка: hotarena.net

Миската пък ядосано му отвръщала на заплахите, да внимава как й говори защото била майка на детето му. И се опитала да обясни на бившия си, че общата снимка, която се появи в Инстаграм била пусната от Галин. Който не я попитал дали е съгласна да официализира отношенията им.

Но Мирослав сипел директно заплахи срещу Черната Златка. Която само успявала да повтаря: „Не не заплашвай”, твърдят свидетели. И все пак не останала длъжна на бившия си като го обвинила, че бил виновен за края на връзката им. Защото коренно се променил и не спирал да пиянства с приятели.

Но по всичко личи, че Миро Недев постигнал целите си. Изведнъж от социалната мрежа изчезнаха любовните кадри със Злати и нейния татуиран възлюбен Галин. Освен, че вече ги няма емотиконите с форма на сърчица плеймейтата не е присъствала и на рождения ден на дъщеричката на бургаския батка.  Факт, който е много показателен.

Някои смятат, че светкавичната раздяла на Златка е добър знак. Че може би Златка и Миро може да се съберат. До ден днешен те не са спирали да си следват профилите. Която е доста знаменателно, предават от hotarena.net.

 

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.