Цирк зад кулисите на Биг Брадър! Кулагин и майката на Цецо Андреев се хванаха за косите (Всичко за сеира)

Гласувайте за статията

Валентин Кулагин и майката на Цецо Андреев спретнаха жесток скандал, останал скрит за зрителите

Майката на Цецо Андреев влезе в словесен сблъсък с Валентин Кулагин вчера вечерта. Кулагин бе поканен в студиото на Големия брат, за да защитава Никита, а майката на неговия конкурент беше сред публиката. В една от почивките тя поискала да говори с Вальо, който непрекъснато плюе Андреев.

Двамата доста се поскарали, разказаха присъствали на сеира. Кулагин, който уж трябваше да гримира булки в Дубай, се опита да окупира разговора, но не сполучи заради големите звезди в студиото.

Валентин Кулагин Цецо Андреев

Колаж: Клюки.нет

Освен на майка си, Цецо можеше да разчита на подкрепата и на Преслава, която в последно време е чест гост по телевизиите.

След като в петък бе при Слави, вчера вечерта тя седна на диванчето до Ники Кънчев и сърцато защити Цецо. Колежката й Гергана пък се провала с тази си мисия, защото тя трябваше да защити братовчед си Стойко Сакалиев, който напусна шоуто на метри от финала, предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Цирк зад кулисите на Биг Брадър! Кулагин и майката на Цецо Андреев се хванаха за косите (Всичко за сеира)”

  1. Златена

    Дек. 04. 2018

    Майката и руската баба на психопата руснак Валентин Кулагин като дете са му казвали ще той е най велик и другите деца не могат да му стъпят на малкия пръст и затова като голям е станал самовлюбен и невъзпитан

    Reply to this comment

Добавете коментар