Цирк! Жената на Андрей Едрев се омъжи за друг дни, след като го заряза

Цирк! Жената на Андрей Едрев се омъжи за друг дни, след като го заряза
4.5 (90%) 2 votes

Жената на Андрей Едрев се омъжи буквално дни, след като се раздели с него

Скоропостижна и драматична раздяла претърпява бургаският мачо Андрей Едрев.

Риалити звездата от „Островът на изкушението“ се раздели с голямата си любов Гергана, която е и майка на двете му деца Александър и Бориса. Семейството доскоро живееше привидно безоблачен живот на индонезийския остров Бали. Там Едрев съумя да изгради собствен бизнес през последните години, а Гергана се грижеше за децата им и се наслаждаваше на непрекъсната ваканция.

След като се разделят едва преди месец, драмата се заплита още повече, когато червенокосата бивша на Андрей се залюби с друг. Гергана дори се омъжи за новия си едва няколко седмици след разпалилите се негативни страсти с Едрев. Новият избраник на Гергана е столичният бизнесмен Омуртаг Дяков, който е син на покойния скулптор Александър Дяков.

Андрей Едрев

Снимка: Нова ТВ

Андрей отказа да коментира по-подробно разпалилия се огън с бившата му, като отговори лаконично: „Не мисля, че има какво да се каже“.

В началото на месеца според няколко клюкарски издания Андрей се опитал да отвлече децата си от столичния булевард „Витоша“ по време на разходка с майка им. Според мълвата Едрев е бесен, че чужд мъж се грижи за 4-годишния Александър и 3-годишната Бориса, и се опитал да ги отмъкне при себе си.

Андрей е известен с категоричната си антиваксърска позиция. И двете му деца не са ваксинирани според думите му в различни предавания, в които участва по темата. Мистерия остава как децата посещават столична детска градина, нещо, за което се похвали майка им преди месец, без да имат необходимите задължителни ваксинации за страната, предават от България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар