Цирк! Джино Бианкалана скочи на Мегз: Сган! Не се наяде! (Вижте какво го вбеси)

Гласувайте за статията

Джино Бианкалана бесен, че Мегз се опитва да прави бизнес от кризата с коронавируса

Миглена Каканашева – Мегз е сред хората, които използваха пандемията с коронавируса за печелбарство. Дизайнерката веднага впрегна сили и момент на криза започна да произвежда елегантни маски.

Продажбата на маски вбеси друга родна знаменитост, а именно Джино Бианкалана. Бившият на фолкпевицата Джена полудя при обявата на Мегз и как чрез нещастието на хората се стреми да изкара някояй лев.

„Тази Сган продава маски, започващи от 5 лв. на брой. Не ви ли е срам? Не се наядохте! Вместо да помагате на хората в тези моменти, вие се чудите как да им вземете последните пари! Гладни мишки“, избухна Джино в социалните мрежи.

Джино Бианкалана и Мегз

Снимка: Инстаграм

Думите бързо намериха привърженици, които се гневят на скандалната Мегз. „В предавания демонстрира колко е благородна, как помага на хората… Къде я сега? Защо е тръгнала да печели от нещастието и потребността на хората? Защо не дари сега маски на нуждаещите се, ами гледа да припечели още някой лев“, гневят се още в интернет пространството.

Хората дадоха за пример редица баби, които веднага започнаха да шият съвсем благотворително маски за лице за нуждаещите. „Това са баби, които живеят с мизерна пенсия. В повечето случаи парите им не стигат да си купят всички лекарства, но в същото време не гледат на ситуацията като печелбарство, а са съпричастни“, допълват те, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар