Цирк! Гери-Никол и 100 Кила окрадоха песен на J Balvin (Вижте излагацията – Видео)

Гласувайте за статията

Гери-Никол и 100 Кила сътвориха пошло копие на хита на J Balvin Machika

Кофти текст с крадена музика. Това се оказа новото дългоочаквано парче на Гери-Никол. За плагиатството алармира Йонислав Йотов, по-известен като Тото от „СкандаУ”.

Победителят от Вип Брадър сподели парчето на легендарния колумбийски хитмейкър Джей Балвин, което звучи досущ като песента „Дръжте се мъжки”, която Гери-Никол пусна преди седмица заедно със 100 кила. Парчето на Балвин се казва „Мачика и е тотален хит в родните и световни клубове. В интернет има колосалните 200 милиона гледания.

Гери-Никол и 100 Кила

Снимка: ХотАрена

Тото вече няколко пъти захапва варненката по различни поводи. В интернет войната между тях тя го нарече предател и го кръсти Юдислав. Факт е, че по времето, когато рап дуото „СкандаУ” пише текстове за песните те се превръщаха в хитове. А всяко следващо парче изстрелва певицата към върха.

С „Дръжте се мъжки” 21- годишната изпълнителка отнесе редица нападки. Причина за това стана не само крадената мелодия а и постният текст към парчето. Клипът е повече от седмица в ютуб, а е гледан скромните 700 хиляди пъти. „Когато си мислех че, е ударила дъното с малоумни песни, разбрах, че дъно няма”, пише разочарован почитател, цитиран от „България днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар