Цирк! Георги Валентинов влиза в Биг Брадър при Златка и Благой (Всичко за сеира)

Гласувайте за статията

Георги Валентинов влиза в Къщата, бившият годеник ще разклати шоуто на крачка от финала

Георги Валентинов се съгласил да прекрачи прага  на Къщата в Нови Хан. Влюбените Златка Райкова и Благо ще бъдат вкарани в нова интрига.

Снимка: kliuki.ne

ММА боецът, който бе предаден от годеницата си Злати и от най-верния си приятел Благой нямал нищо против да изкара под покрива на Големия брат заедно със съквартирантите един, два дни. Колкото да развали комфорта на влюбените. Които стягат годеж и сватба в шоуто. Та даже се говори, че чакат и дете.

На Жоро му предложили сумата от 10 бона за престоя му в Къщата. Той трябвало да остане малко повече от един ден. И по време на играта трябвало да разкрие истината за бившата си годеница както й нейната истинска същност. А за приятеля си Благо да разкаже как му откраднал жената направо под носа, предават от електронното издание за светски новини hotnews.bg.

Наред с това в момента се завърта още една интрига около бъдещите младоженци. Върви дискусия наистина ли е бременна Златка. В нощното издание на „БИГ Брадър” плеймейтката получи от продуцентите два теста за бременност. За нещастие Русата Златка дали от вълнение или нарочно успя да съсипе и и двата теста. Така, че не стана ясно чакат ли с футболиста Благой дете. За, което блондинката намеква още от старта на шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар