Цирк в „На кафе“! Гала и Ева Веселинова се хванаха за косите (Всичко за грозната разправия)

Цирк в „На кафе“! Гала и Ева Веселинова се хванаха за косите (Всичко за грозната разправия)
4 (80%) 12 votes

Гала и Ева Веселинова си спретнаха грозен скандал пред очите на зрителите

Грозна разправия между Гала и нейната ководеща Ева Веселинова разбуди сутринта верните зрители на предаването „На кафе“. По-младата блондинката обясняваше как пет пари не дава за хорското мнение, особено когато става дума за непознати, но думите й предизвиках присмех сред останалите лица на предаването. Най-сериозно й възразиха Гала и Юлиан Константинов, който я накара да признае, че качва рекламни снимки в профилите си в социалните мрежи, за да печели. Ева Веселинова яростно защитаваше тезата си, че за нея нямало обаче никакво значение колко хора я харесват, особено външния й вид. Тя смята, че само комплексари се вълнуват от чуждото одобрение.

Гала "На кафе"

Снимка: ХотНюз

Думите й доста изнервиха Гала, особено след като Ева продължи да се държи настъпателно с останалите водещи и след прекъсването с реклами. Словестните престрелки продължиха цяла сутрин по всякакъв повод. Тя чистосърдечно и призна, че редакторите на предаването й крещят в слушалката в ухото да смени темата и да пусне поредното захаросано видео за сладки животни.

Явно слуховете, че „На кафе“ от есента ще претърпи промени и може да се раздели с част от лицата си, доста са изнервили многото водещи на предаването. Малко след караницата с Ева, Гала коментира и бъдещето на женското шоу като обави, че то ще продължи да се излъчва и през новия сезон от есента, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар