Цирк! Благой Георгиев с нелеп гаф на рождения си ден (Вижте каква простотия сътвори на химна на България)

Гласувайте за статията

Благой Георгиев за пореден път доказа, че не е повече от обикновен позьор

Благой Георгиев се почувства специален на 21 декември, когато навърши 37 години, заради вниманието, с което го обгърнаха. Но не пропусна да сътвори огромна простотия, пред очите на десетки души.

Той отпразнува повода си в столичен клуб, като в компанията му влязоха любимата му Златка и най-близките му приятели. Той получи торта като подарък от екипа на заведението, а в негова чест, измежду чалгата и гьобеците, зазвуча и химна на България.

Тогава Благо стана и реши да покаже какъв е патриот, като се хвана за сърцето. И тук идва куриоза – излиза, че неговото не е от ляво, а от дясно.

Странно, че допуска подобен гаф, тъй като от 2004 до 2011 той се размотава както в младежкия, така и в националния отбор и би трябвало да има опит в процедурата по поведение по време на изслушването на българския химн.

Благой Георгиев рожден ден

Снимка: ХотАрена

В мрежата се смеят и на друго – появи се фото колаж, в който са събрани снимки на Благо, Есмер и нейните родители. Както може би сте разбрали, в Интернет старият прякор на Джизъса бе Есмералдо, но новият е Белия зъб. По този повод колажът гласи: „Когато зъболекарят окепази цялата фамилия“. На кадрите разтуреното семейство е усмихнато и с еднакви по форма огромни и бели зъби (виж в галерия).

Откакто решиха да участват в „Биг Брадър Мост Уонтед“, където станаха за резил, Георгиев и новата му придобивка Златка Райкова са обект на големи гаври от страна на интернет потребителите. И това, което ви представихме, е само малка част, предават от Hotarena.net.

Снимка: ХотАрена

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар