Цирк! Бившата на Плейн към Моника: Той ще те изрита, хората му ти се смеят (Вижте скандалния им чат)

Цирк! Бившата на Плейн към Моника: Той ще те изрита, хората му ти се смеят (Вижте скандалния им чат)
5 (100%) 1 vote

Бившата на Филип Плейн скочи на Моника Валериева заради аферата им

Моника и Морган Брит сътвориха жесток цирк с чатовете си

Бившата на Филип Плейн скочи на Моника Валериева. Моделката Морган Брит не остана никак доволна от снимките, които родната й колежка разпространи. От които става ясно, че двамата с дизайнера са изкарали доста гореща афера.

Въпросните кадри отключиха скандала между двете брюнетки. Феновете им станаха свидетели на редица обиди, които не се понравиха на повечето. За капак на всичко именно Моника беше тази, която сподели възмутителният чат помежду им, явно мислейки, че ще злепостави Морган.

Моника Валериева и Морган Брит

Снимка: Клюки.нет

„Той ще те изрита още днес, персоналът му ти се смее. Може да се върнеш при арабина“, пише Морган и добавя: „Ти си мислиш, че си готина. Споделяш снимки, подобни на тези, които аз съм си правила с него. Връщай се обратно на село“
Моника пък отговаря: „Никой не може да ме изгони оттук. Аз мога да го направя, когато пожелая. Ти си твърде притеснена и защо точно от мен?“.

Нашенката изложи публично десетките постове, в които се вижда какви грозни думи и хапливи реплики си разменят с екс-изгората на моделиера от германски произход. Валериева с гордост ги показа на всеослушание, но това изобщо не й се отрази благоприятно на развитието й в Инстаграм, където профилът й беше хакнат. Зад атаката най-вероятно стои възлюбената на Филип, която агитирала почитателите й да докладват родната брюнетка.

До преди няколко месеца Моника беше сгодена за катарски бизнесмен, който се оказа женен. Публикуваме чатовете без цензура и редакторска намеса:

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар