Цирк! Андрей Едрев съблича гола „моралната“ Златка в Островът на изкушението (Вижте унизителните кадри)

Цирк! Андрей Едрев съблича гола „моралната“ Златка в Островът на изкушението (Вижте унизителните кадри)
1 (20%) 1 vote

Андрей Едрев разсъблече чисто гола Златка Райкова, тя се кикоти от кеф

Сегашният образ, който се опитва да ни втълпи Златка Райкова, няма нищо общо с миналото й и жалките опити да се измъкне от Пазарджик и да стане известна.

Представящата се за бизнес дама Райкова крие потресаващи подробности от миналото, които би трябвало да карат родителите й да се срамуват. Нейната слава тръгна от предаването „Островът на изкушението“, където Златка показа леко поведение и вулгарни сцени, писа „Шоу“.

Тези дни из социалните мрежи се завъртя клип от въпросното предаване, на което Андрей Едрев насилва Златка. Бизнесменът, който от години живее на о-в Бали, съблича насилствено русата фурия пред погледите на всички участници. „Това си е изнасилване“, възроптаха зрители на скандалното видео.

Златка участваше във формата през 2008 година, след като се окичи с титлата „Мис Плеймейт“. Цицорестата пазарджиклийка замина с още 10 изкусителки на другия край на света, като целта на девойките бе да прелъстят няколко обвързани мъже. Тогава единствено Златка успя да изпълни мисията перфектно.

Златка Райкова Андрей Едрев

Снимка: Клюки.нет

Първите дни тя спретна незабравимо еротично денс шоу за господата, които плакнеха очи и се мъчиха да устоят на гледката.

Само по прозрачен сутиен и прашки тя се кълчеше пред възбудените мъже, дупеше се и им сядаше в скута. На един от тях позволи да опипа голия й задник. В кулминацията на риалитито двамата се усамотиха в луксозна спалня и ситуацията загрубя. Поставените в стаята микрофони предаваха на тв зрителите стенания, каквито няма дори в германските порнофилми.

Диалозите помежду им също караха зрителите да онемеят. „Моля те да не ми говориш така пред хората. Ела настрани и питай: Ще ми направиш ли една свирка?“, казваше Златуна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар