март 28, 2024

Циганин заплашил Кристина Димитрова да й подпали апартамента, ако не…

https://kliuki.net/liubopitno/ciganin-zaplashil-kristina-dimitrova-da-y-podpali-apartamenta-ako-ne/166721 Kliuki.net
Циганин заплашил Кристина Димитрова да й подпали апартамента, ако не…

Не вземала на сериозно признанията на ромския ухажор, докато не изживяла истински ужас

Животът на естрадната легенда Кристина Димитрова извън сцената несъмнено е доста впечатляващ.

Известната певица има зад гърба си два брака и два развода. Любителка е на екзотичните пътувания, пробвала се е в киното, в имотния бизнес, че дори и в политиката.

Циганин заплашил Кристина Димитрова да й подпали апартамента, ако не…

След като на 31 юли отпразнува рождения си ден, изпълнителката споделя, че на 62 години се чувства помъдряла и улегнала, но бърза да уточни, че в никакъв случай не е изгубила порива за живот и приключения. Категорична е, че все още има дух на тийнейджърка и не се чувства остаряла. Харесва съвременния начин на живот и контактува предимно с млади хора, които я обогатяват. За разлика от мнозина от връстниците си притежава енергията да живее в настоящето и да гледа напред.

По отношение на перфектния си външен вид, Кристина Димитрова твърди, че го дължи единствено на гена си. при височина от 169 см., тежи 65 килограма. Наясно е, че трябва да свали 5 кг. от теглото си, но признава, че няма волята да го направи, защото е чревоугодник и поглъща огромни количества храна. Допълнителните килограми качила по време на пандемията, но все още не събира решителност да се справи с тях.

За разлика от мнозина от колежките си рядко се подлага на козметични глезотии. Споделя, че преди няколко години се подлъгала да си сложи хиалурон, но била крайно разочарована от резултата, тъй като била толкова подпухнала, че не приличала на себе си. признава, че от време на време си слага ботокс на челото и допълва, че ако дойде момент, в който да започне да не харесва лицето си би се подложила на лифтинг.

Категорична е, че всяка възраст има своята красота и затова се приема такава, каквато е. не допуска, че на 70 години ще тръгне да се излага да изглежда като на 20.

При все, че има двама синове за женене, изглежда все още не се очертава в скоро време да стане баба, при все, че много й се иска.

Признава, че ревността е била основната причина за краха на връзките й. И двата й брака приключили с развод именно заради ревност. Споделя, че когато е с някого му се отдава на 100% и естествено очаква същото и от отсрещната страна. Когато я ревнуват без причина полудява и краят винаги е фатален.  

Спомня си, че преди години момче от ромски произход толкова много бил хлътнал по нея, е я искал за жена. Чакал я всеки ден пред училището и я придружавал докато се прибере у дома като непрекъснато й повтарял, че ако не склони доброволно да му стане съпруга, някой ден ще я открадне. Разбира се приемала всичко това на шега.

Една вечер обаче малко след полунощ й се обажда нейна приятелка, която я предупреждава, че момчето е навън с родата си и ако не излезе до 10 минути, ще подпаля жилището й. Тя обаче не обърнала внимание и на това предупреждение. Няколко минути по-късно съсед започнал да чука на вратата й, тъй като горяла, защото циганинът излял туба с бензин и я подпалил.

За щастие Кристина Димитрова, майка й и съседът успели сами да се справят с пожара. Ромите обаче все още били навън и настоявали тя да излезе, за да я вземат за жена. В крайна сметка извикали полиция и ухажорът бил арестуван. Признава, че следите от „любовния пожар“ личат и до днес по вратата.

Дори и след ареста влюбеният циганин не се вразумил. Когато влязъл в казармата й пишел любовни писма, на които обаче тя не отговаряла. Затова в определен момент започнал да й праща рисунки на оръжия, предупреждавайки я, че ще си отмъсти за болката, която му причинява. Майка й събрала всички писма и ги предала на командира му. Вкарали влюбения циганин в карцер, това явно го е укротило и спрял да досажда.

Източник: Уикенд