Цецо Андреев изгаври Емануела: Има много по-красиви от теб! (Вижте как я унижи пред всички)

Гласувайте за статията

Цецо Андреев се изгаври с Емануела

Цецо Андреев се изгаври с Емануела. Гримьорът направо попиля певицата, след като я чу да го нарича „наркоман“. Леко почерпен, но и силно ядосан заради изказванията й по негов адрес, стилистът на звездите реши да се изгаври с клиентката си.

„Не си мисли, че си най-красивата в попфолка. За мен най-красивата е била и винаги ще си остане Преслава.“, зашлеви брюнетката Андреев. Емануела се постара да се сдържи и да не реагира по никакъв начин на тази откровена обида, но след заяжданията малко по-късно, нещата излязоха от контрол.

Когато научи какво са си коментирали със Златка при закрити врата, Андреев направо побесня. „Тая за коя се мисли? Няма да й пипна повече лицето! Има толкова по-красиви жени от нея. Толкова е увиснала и стара, а се държи като примадона. Нито е талантлива, нито е красива. Има далеч по-красиви и талантливи изпълнителки от нея. Ще ми се моли да я гримирам, ама не“, бесня гримьорът.

Той възмутен заяви още, че Емануела е постъпила изключително грозно, сравнявайки го с Бони и с Валентин Кулагин. Изпълнителката от своя страна се постара да запази самообладание, но бомбата избухна и то право в лицето й. Никита и Албена Вулева направиха неуспешен опит да успокоят Андреев, но се провалиха с гръм и трясък. Разстроен заради обвиненията, че е наркозависим и има проблем с алкохола, гримьорът заяви още, че ако досега е бил лоялен, вече не изпитва никакви топли чувства към Емануела.

Емануела и Цецо Андреев във война в "Биг Брадър" сн. Инстаграм

Емануела и Цецо Андреев във война в „Биг Брадър“ сн. Инстаграм

„Наема ме да я правя за 8 клипа, а ми плаща за 2. Дотук с доброто ми отношение и лоялността ми“, вбеси той. И не пропусна да намекне, че певицата е същински развейпрах и разбивачка на семейства. Като допълни, че е разбила не един и два брака, просто за спорта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар