Цеци Красимирова с холивудска охрана (Нае бодигарда на Кардашиян да я пази)

Гласувайте за статията

Цеци Красимирова с  холивудски бодигард, той е бивш човек на Путин, който пазеше семейство Кардашиян

Цеци Красимирова, която бе за седмица в България бе забелязана да ходи с охрана. И то не каква да е. Бодигардът, който я следва по петите е руснак.

Охранителят на госпожа Красимирова-Струмейстис се казва Юрий. Той в бивш кадър на руските спец служби. Нает е да пази като очите си милионерската съпруга.

Цеци пристигна в България преди една седмица. Това е нейното традиционно посещение. Като се среща с фамилията си по родното Черноморие. Любимото райско кътче на моделката е Арапя. Очакванията бяха да доведе със себе си и Майкъл Струмейтис. Но тя се повеи сама тъй като богатия американец бе зает с бизнес дела в другия край на планетата.

Снимка: ПИК

Родните интриганти веднага заподозряха, че младото семейство е пред развод. Но Цеци и Майкъл са  хора от класа и няма да си позволят да се изложат като Софка и Гринго.

Оказа се, че милиардерът е поставил мисия на половинката си. Тя е имала няколко срещи по бизнес въпроси. Тъй като Струмейтис да разширирява империята си за торове с инвестиции в Швейцария, Австрия и България.

И понеже не е редно съпругата на един от най-богатите мъже в САЩ да го представя сама с нея дошъл и бодигарда. Той като бивш командос отдавна живее в Америка. Занимава се с охрана на холивудски знаменитости. Юрий е бил телохранител на друго известно мултимилиардерско семейство. А именно на Кние Уест и риалити звездата Ким Кардашиян.

Бодигарда на Цеци Красимирова с Ким Кардашиян
Снимка: ПИК

През уикенда Цеци и нейният руски бодигард били забелязани да пренощуват в хотел „Интерконтинентал” в столицата. Фотографите на ПИК ги спипали пред входа с багаж, на път за аеропорта.

Според близки до Цеци Красимирова те отпътували към Барселона. А Юрий й бил личен бодигард не само за визитата в България, а за постоянно, предават от pik.bg.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар