Цеци Красимирова сменила Георги Илиев с Косьо Самоковеца

Цеци Красимирова сменила Георги Илиев с Косьо Самоковеца
5 (100%) 1 vote

Цеци Красимирова въртяла афера с Главния пред да се прехвърли на Самоковеца

Цеци Красимирова минала и през леглото на Георги Илиев

Цеци Красимирова е въртяла афера с Георги Илиев преди да се прехвърли на Косьо Самоковеца. Малцина знаят, че преди да завърти главата на Константин Димитров, бившата любовница на Гонзо минала през леглото и на Главния. Който обаче се отегчил от нея и я прехвърлил на приятеля си, при това само няколко седмици, след като прекратил аферата си с нея.

Цеци Красимирова имала връзка с Георги Илиев

Цеци Красимирова имала връзка с Георги Илиев

Моделката обаче не е единствената държанка на боса на ВИС 2. Малцина са наясно, че сред първите му любовници е и Жени Калканджиева. Тя започва кариерата си като секретарка на брат му – Васил Илиев, и покрай работата си се запознава с Георги.

Двамата са заедно над година и половина и дори живеят под един покрив. Тогава обаче на хоризонта се появява Мая Илиева и Главния зарязва бъдещата манекенка заради нея. И за да му отмъсти Жени се хваща с основния му конкурент – Красимир Маринов – Маргина.

Преди да се омъжи за Илиев пък самата Мая е имала връзка с друг подземен бос – Бранко. За когото се говори, че я тормозел не само психически, но и физически. Въпреки, че е бил много влюбен в Мая, разстреляният бос на ВИС 2 не пропускал възможност да й изневери.

Връзката му с Глория от години е пословична, а ако се вярва на слуховете, през леглото му е минала и друга чалга дива – Анелия. На която Главния кумува на сватбата й с Коко Динев. Който се оженил за нея именно под натиска на боса, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар