Цеци Красимирова се състари брутално (Превърна се в лошо копие на Джако)

Цеци Красимирова се състари брутално (Превърна се в лошо копие на Джако)
5 (100%) 1 vote

Цеци Красимирова е неузнаваема, красавицата се състари и досущ замяза на Майкъл Джексън

Цеци Красимирова от ден на ден все повече започва да прилича на Джако. Българската хубавица, която от години живее в Испания е започнала да остарява. Въпреки, че е само на 38 години възрастта започва вече да й личи.

От фотосите, на които попаднахме можем да видим, че няма кой знае какви разлики във външния вид на нашенката и краля на попа.

cof

Още от пръв поглед можем да установим, че изпитото лице на моделката, както и изпъналите скули са едно към едно с тези на Джако. Приликата се допълва от ярко начервените устни, своенравната брадичка и широкото чело. Да не говорим пък зачерните очила, които са запазена марка и на Цеци и на Майкъл Джексън, предават от hotarena.net.

Приликите между двамата май не са само във външния им вид. И двамата стават жертва на житейски премеждия. Майкъл Джексън е бил винаги на прицел на жълтите медии. Приживе деца се оплакаха, че ги бил насилвал сексусално. Но после стана ясно, че са лъгали заради алчността на родителите си. Които са искали да забогатеят на гърба на световно известния поп изпълнител.

Цеци Красимирова също не бе пожалена от съдбата и медиите. След като я простреляха в Амстердам с любовника й Косьо Самоковеца името й не слизаше от първите страници. След като преживя премеждието я забъркваха в афери с най-различни мъже.

Но докато Джако напусна този свят омерзен моделката днес си гледа живота. Живее с дъщеря си в Барселона и е забравила миналите неща. Никак не се интересува с кого я сравняват и живее като щастливо необвързана жена.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар