Цеци Красимирова проговори за аферата с Гонзо: Срам ме е да погледна жена му в очите! (Вижте откровенията й)

Цеци Красимирова проговори за аферата с Гонзо: Срам ме е да погледна жена му в очите! (Вижте откровенията й)
5 (100%) 1 vote

Цеци Красимирова проговори за аферата си с Гонзо

Цеци Красимирова е категорична, че в момента в живота й няма мъж

Цеци Красимирова проговори за аферата си с Гонзо. Както добре знаете, от години се говори, че фаталната моделка е имала вземане-даване с бившия футболист. И едва не е провалила брака му.

Заради предполагаемата й връзка с него, тя споделя, че вече се срамува да погледне жена му в очите. Той далеч не е първият обвързан любовник на брюнетката.

Факт е, че всички, в които сериозно се е влюбвала са женени-покойния Косьо Самоковеца, Жоро Илиев, Малкия Маргин – Николай, Коко Динев.

Цеци Красимирова и Гонзо„Големите ми любови се броят на пръстите на едната ми ръка. Влюбчива личност съм, но много бързо преценявам дали един човек е за мен или не“, казва моделката.

Според нея половината й живот е преминал да обяснява с кого има връзка. В момента Цеци се концентрирала върху частния си бизнес и заявява, че в личния си живот е щастлива единствено с дъщеря си Джудит, пише „България днес“. Двете от години живеят в Барселона.

„Сама съм! Не ми се говори по темата има ли или не мъж до мен, Но приемете, че и жена като мен не може да е цял живот сама, нали?“, категорично и с усмивка сподели красавицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар