Цеци Красимирова преди – нищо общо (Снимки)

Гласувайте за статията

Ще познае ли някой Цеци Красимирова от преди корекциите и славата, няма помен от днешните й черти

Невиждано фото на Цеци Красимирова обиколи мрежата. Смятана за една от най-красивите нашенки  на младини е била напълно различна. Нищо общо със сегашната й визия.Цеци Красимирова

Моделката е снимана месеци след като е родила дъщеря си. На кадъра синеоката красавица е напълняла и няма следа от скулите. С които е прочута Цеци Красимирова.

На млади години манекенката е изглеждала съвсем различно. В зората на кариерата си като модел е имала меки черти на лицето си. Освен това  трудно е свалила килограмите след раждането пише електронното издание hotarena.net.

При завръщането на червения килим манекенката се е справила с теглото. Но ясно личи, че по лицето й е играл ножа на пластичния хирург.

Цеци Красимирова има куп операции. Кои по принуда, кои само за разкрасяване. Преди години от главата й вадиха куршум. Тя бе уцелена при разстрела на Косьо Самоковеца. Което без малко да й коства живота.

По – късно пластичните хирурзи заличаваха белезите по лицето й. Тогава оформи скулите си и на няколко пъти коригира носа. Моделката натъпка достатъчно количество силикон в устните си. Сложи си и перманентен грим на веждите. Да не говорим за бюста, който снабди с импланти.

Цеци Красимирова от пухкава млада жена се превърна в изкусителна брюнетка. Която сега поразява с изразени скули, пронизващ поглед и високо чело. Няма нищо общо със синеоката обикновена жена  от преди. Променила е чертите на лицето си до неузнаваемост.  Някои нейни познати твърдят, че след корекциите изобщо не прилича на себе си от преди.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар