Цеци Красимирова показа новия си (Милиардерът Струмейтис й купил къщата в Барселона – Фото)

Гласувайте за статията

Цеци Красимирова има връзка с милиардера Майкъл Струмейтис

Цеци Красимирова пак се залюби със скандалния милионер Майкъл Струмейтис.

Двамата преди години имаха връзка, а къщата в Барселона, където Цеци живее, й е подарена именно от милионера. После всеки си имал свои връзки. Оказва се, че сега Красимирова не е любовница на австрийския милиардер Дитрих Матешиц, както се говореше в светските среди.

Тя бе забелязана на неговия частен остров от архипелага Фиджи, летя на неговия самолет. Но там е била със Струмейтис, докладва ПИК, цитира „Телеграф“.

Цеци Красимирова любовник

Снимка: ХотАрена

Преди години Струмейтис се заселва у нас. Той обаче преживява инцидент по време на козметична операция и едва не умира от това. Тогава Цеци, която също се е борила за живота си след престрелка, е плътно до него и му помага да се възстанови по-бързо. Разделят се заради работохолизма му: „Работя между 80-100 часа седмично. Това внесе малко стрес в нашите взаимоотношения. Решихме да се разделим и всеки от нас да поеме по собствения си път“.

Сега двамата са отново заедно и този път Майъл се е преместил да живее при Цеци в Барселона. У нас той е имал и други връзки, една от тях е с Божидара Бакалова, за която си спомня само с хубаво.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар