Цеци Красимирова с подарък самолет за 5 млн. (Вижте как я глези Майкъл Струмейтис)

Гласувайте за статията

Цеци Красимирова случи на съпруг, милиардерът Струмейтис я носи на ръце

Цеци Красимирова удари джакпота с избора си на съпруг. Тя е най-глезената моделка сред нашенските, след като се омъжи за мултибогаташа Майкъл Струмейтис.

Американецът, който е неприлично богат обгрижва невястата си до последния детайл. За да е по-комфортно на новото му семейство той подарил самолет на половинката си за милиони долари.

До преди известно време Кралят на марихуаната, както е по известен бизнесмена пътуваше с кокетно самолетче, на което бе сложен собствения му лик в близост до вратата за пасажерите. Само, че тази летателна машина се оказала тясна за разрасналата се фамилия. Която включва младоженката, дъщеря й с испанският й годеник и щерката на Струмейстис от предишната му съпруга.

Снимка: Инстаграм

Мултимилионерът набързо се справил с проблема. Инвестирал 5 милиона в нов самолет на компанията „Прайвът джет”. Който подарил на Цеци.

Снимка: Инстаграм

Този път обаче на лъскавия корпус на скъпарското луксозно возило няма да грее неговия лик. Ще бъде изписано името на благоверната му съпруга.

Биг Мак, както го наричат приятелите му поръчал да се изработят големи букви с покритие от злато. Които ще трябва да бъдат монтирани на корпуса на новата луксозна бяла птица, която ще краси авио парка на богаташкото семейство, предават от Жълтите новини на ПИК TV.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар