Цеци Красимирова плаши с визия отблизо (Вижте я + Защо я подигра Кулагин – Фото)

Цеци Красимирова плаши с визия отблизо (Вижте я + Защо я подигра Кулагин – Фото)
3.5 (70%) 2 votes

Цеци Красимирова избягва да се показва в близък план на снимките си

В последния си епизод „Папараци“ излъчиха видео кадри от сватбата на годината – тази на Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис. Очевидно гримьорът Валентин Кулагин също е бил пред екрана, за да гледа и да търси кусури.

Кулагин обича да инспектира грима на звездите, когато той не е негов автор. Често пъти се присмива на труда на колегите си и не им спестява критиките, ако, според него, не са си свършили работата както трябва.

Цеци Красимирова

Снимка: ХотАрена

Такъв бе случаят със сватбения макиаж на Цеци Красимирова, дело на Гергана Пащрапанска. Кулагин изтипоса увеличен кадър на Цеци от приказната венчавка, излъчена по телевизията, на стори в Инстаграм. Снимката бе толкова зуум-ната, че повече се виждаха бръчиците на Цеци, отколкото гримът й.

Всъщност бившата моделка догодина ще навърши 40 години и трябва да й се признае, че изглежда доста добре и по всичко личи, че не се е вманиачила по процедурите за опъване, както останалите популярни българки, прехвърлили 30-така.

А дали самата Цеци е останала доволна от сватбения си грим, не знаем, но може да се отбележи, че не е качила нито една снимка в близък план от празника си, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар