Цеци Красимирова официално показа новия си (Вижте как влюбено се гушкат)

Гласувайте за статията

Цеци Красимирова се показа с новия си любовник, моделката е влюбена до уши в як здравеняк

Новото гадже на Цеци Красимирова не е някой медийно известен мъж. Оказа се, че здравенякът, в който е влюбена моделката е българин. Който има успешен бизнес и в Испания и в България. Което налага да пътува често между двете държави. А любимата му го следва навсякъде.

Фотографите на „България днес” спипаха влюбената двойка на софийското летище при поредния им полет до Барселона. Цеци и гаджето й цъфнаха няколко часа преди да отлетят. Стъкнати по последна мода и двамата с тъмни очила демонстрираха интимна близост пред другите пътници. Не спряха да си разменят ласки пред погледите на другите пътуващи, предават от електронното издание hotarena.net.

По всичко си личеше завидното им финансово състояние. Само за скъпите си куфари бяха броили поне по 5 хилядарки на парче. Двойката не се поскъпи за удобството си  за пореден път си бе взела билети за първа класа. Малко преди да отлети самолета влюбените се нахраниха спокойно и се отправиха в последния момент към летящата машина. На пътниците се наби на очи, че Цеци си бе направила татуировки на двете ръце. По подобие на любимия си спътник.

Според слуховете, които лазят из столичния елит красавицата и новият мъж в живота й са се запознали преди година. Но по всичко личи, че Цеци е толкова влюбена, че се държи като тийнейджърка, а не като улегнала жена с голяма дъщеря.

Преди запознанството си с него  Красимирова пазеше линия си живот в тайна. Тя се занимаваше с успешен бизнес в Испания. Където живее от години. След като застреляха най-голямата й любов в Амстредам Косьо Самоковеца и самата тя получи куршуми при стрелбата името на красавицата, която се спаси на косъм от смъртта бе свързано единствено с Георги Иванов – Гонзо.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар