Цеци Красимирова с кралски меден месец във Фиджи (Вижте как я глези богаташът)

Гласувайте за статията

Цеци Красимирова и Струмейтис на късен меден месец, милиардерът и моделката работят за бебе

Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис най-сетне намериха време да се поглезят с меден месец. Луксозната им сватба бе преди няколко месеца, но заради ангажиментите на милиардера чак сега младото семейство се усамоти на остров Фиджи.

Младоженците са на една на една от най-скъпите дестинации в света. Ултра богатият съпруг на моделката я заведе в частния оазис Лаукала. Който е собственост на друг неприлично богат австриец – Дитрих Матешиц.

Влюбената двойка е отседнала в резиденцията му Хилтоп. Която се дава под наем за колосалната сума от 170 хилядарки в зелено, но само при условие, че ще е за пет нощувки. Лаукала е признат за най-първокласния и луксозен частен остров. Той е собственост на въпросния милиардер, който го закупи преди време от фамилията на покойния американски крупен магнат Малкълм Форбс.

Цеци и Майкъл се ширят в резиденцията като за техния комфорт се грижат двама готвача, които им задоволяват кулинарните капризи с ястия от морски деликатеси и плодове, добити от плантациите на острова.

Снимки: Инстаграм

На разположение на двойката е и басейн, на който стените са прозрачни. А природата в това райско кътче е такава, че направо може да ти спре дъха от девствените плажове, свежа зеленина и водопади. Не случайно на това място почива каймака на елита в световен мащаб.

Според запознати, близки до известната двойка Цеци и Биг Майк упорито се трудят за бебе. Надяват се моделката да зачене на райския остров и скоро да имат наследник, предават от ПИК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар