Цеци Красимирова и Струмейтис с охрана на сватбата (Барети и дронове бдят над богаташите)

Гласувайте за статията

Цеци Красимирова и Струмейтис охранявани от 300 охранители на сватбата си, испански барети и дронове бдят за спокойствието на богаташите

Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис както стана известно ще си кажат „Да” на бляскава церемония в ренесансовия замък край Барселона Мас Солерс. Остават само две седмици до събитието, на което ще се съберат хора от елита на света.

Снимка: ПИК

Заради наплива на богаташи, които са предимно бизнес партньори на младоженеца той е организира подкрепление от специални части. Командосите били инструктирани да охраняват ВИП-овете, които ще пристигнат от Америка, Индия, Китай и Швеция, сред които ще бъде и един от най-богатите в света мъже.

Снимка: ПИК

На лъскавото събитие ще пристигне генералният шеф на сайта за Spotify, който предлага легален стийминг. А директорът му е считан за най-влиятелния човек на световната музикалната индустрия. Даниел Ек има състояние,което се изчислява на около 2,2 милиарда долара.

Снимка: ПИК

Охраната, която е наета да пази гостите няма да е само жива. Дронове ще кръжат над замъка. Готите от София пък ще долетят с чартърен полет, платен от Струмейтис.  Те ще останат там няколко дена. Частния самолет ще побере и целия ансамбъл „Българе” , чийто състав е от около седемдесет души.

В музикалната програма от българска страна ще участва Преслава, Тримата бг тенори както и Звезди и Денис Ризов от „Ахат”.

Единственият български модел, поканен на приказната сватба е Наталия Гуркова, която все още не е заявила дали ще присъства.

Кумове на сватбата на Цеци и Майкъл ще са топ фризьорката Вили Боршукова, коят преди години ги запознава  и брата на милиардера Джо Струмейтис, който е комедиен актьор в Лос Анджелис, предават от pik.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар