Цеци Красимирова и Струмейтис вдигат приказна сватба в Барселона (Подробности за бляскавото събитие)

Гласувайте за статията

Цеци Красимирова и мултимилионера Майкъл Струмейтис минават пред олтара през май

Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис ще се врекат във вечна вярност през най-хубавия месец. Красавицата ще се омъжи за невероятно богатия си годеник на приказна церемония през пролетта.

И наистина сватбата ще е приказна. Не само защото богаташът ще пръсне много пари за да види своята половинка щастлива. А и защото церемонията ще е в истински замък. Влюбените са избрали за венчавката си палат. Който се намира в столицата на Каталуния – Барселона.

Колаж: ПИК

Бившата изгора ма Косьо Самоковеца е в предсватбена треска. Цеци, която е смятана за една от най-красивите българки и един от най-богатите американци ще си кажат „Да” на тържество. Което ще е интернационално.

Очаква се в Барселона да кацнат с чартър гости от Америка. Сред поканените ще са и партньори на младоженеца от всички краища на планетата. Тъй като Майкъл Струмейтис има бизнес империя разпростряна в 90 страни из целия свят.

Да си припомним, че баровският годеник на Красимирова се занимава с производство на марихуана за медицински цели. И е собственик на най-голямата и мощна компания за земеделски добавки в света.

Говори се, че един от частните самолети на мултимилионера ще кацне в София да натовари гостите на булката. Сред, които ще са майката и сестрата на моделката. Които са на седмото небе от щастие.

С покани за бляскавото събитие ще се уредят и някои от родните модели. Сред, които се очаква да е и Кристина Милева. Тя се снима за календара на компанията на Струмейтис. А Мариян Кюрпанов с когото Цеци е в приятелство от много години ще бъде шафер на булката, предават от pik.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар