Цеци Красимирова иска прошка от Ангелинка на Самоковеца (Върна й гривна от него)

Гласувайте за статията

Цеци Красимирова реши да се помири с вдовицата на любовника си

Цеци Красимирова даде на Ангелинка гривна, подарък от мъжа й

Цеци Красимирова се помири с вдовицата на Косьо Самоковеца Ангелинка. Дълги години двете дами избягваха всякакъв контакт, провокирани от аферата на разстреляния бос с манекенката. Именно тя беше с него, когато той беше убит в Амстердам. Убийството му беше и причината връзката им да излезе наяве.

Сега, 14 години след случилото се, Красимирова е решила да поиска своеобразна прошка от вдовицата на любовника си.

Манекенката върна ръчно изработена скъпарска гривна на съпругата на покойния си любовник. Тя я изпратила по куриер, споделиха близките й.

Цеци Красимирова се помири с вдовицата на Косьо Самоковеца

Причината за раздялата на Красимирова със скъпото бижу бил фактът, че Цеци е евангелистка и „нейният Бог не й позволявал да я задържи“.

След като едва не загуби живота си при стрелбата срещу Константин Димитров в Амстердам през 2003 г., с когото делеше едно легло, манекенката реши да промени тотално живота си.

„Смъртта му и това, че тя по чудо оцеля след двете животоспасяващи операции я накара първо да поиска прошка от , а сега й върна и гривната, която Самоковеца купил на съпругата си за Свети Валентин малко преди да го застрелят“, споделиха ни близки на манекенката. Ръчно изработеното бижу е правено по поръчка, с четири диаманта е и все още не е ясно защо Косьо я е дал на Красимирова. „Сигурно е искал Цеци да се изфука със скъпоценната вещ. Тя много си пада по дрънкулки“, смятат приятелките й.

Преди месеци красавицата бе зарязана и от последната си изгора – американеца Майкъл. Причина за разлъката не е известна. В момента най-голямото щастие на Цеци е дъщеря й Джудит, която е красавица като майка си, предават от bgdnes.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар