Цеци Красимирова иска бебе от новото си гадже ( Моделката отива да живее в САЩ)

Гласувайте за статията

Цеци Красимирова има гадже американец и мечтае да му роди дете

Фаталната красавица Цеци Красимирова прежали Косьо Самоковеца, забрави и за Гонзо.  Тя разкри, че гаджето й живее в САЩ и най-голямата й мечта е да му роди бебе. Приятелят й бил супер богат американски бизнесмен и отдавна чакал Цеци да се принесе при него.

Фаталната брюнетка Цеци Красимирова

Фаталната брюнетка Цеци Красимирова

При тях нещата били на приливи и отливи. Голямото разстояние, което ги дели било причина да се събират и разделят. Тези дни моделката сбъдна желанието си да отиде зад Океана. Получи американска виза и отлита за Щатите при новата си тръпка.

Цеци Красимирова години наред иска да отиде в Америка. Само, че й отказват виза без да й обяснят защо.

Преди време в интервю светлооката брюнетка сподели, че не я искат в Америка, заради атентатът с Косьо Самоковеца, при който пострада и тя. Била мафиотско гадже. Такива не им били нужни в страната на американската мечта. А дори името на Цеци Красимирова присъства в списък за наркотици.

Красимирова недоумява как са я забъркали с наркотици. Тя споделя, че единствено е опитвала марихуана и то преди.

За да получи заветният документ тя долетя от Барселона, където отдавна живее.  Цеци Красимирова бе забелязана да чака пред американското консулство в София. Видът й бе, като на бизнес дама.

Облечена супер елегантно, с прибрана на конска опашка коса Цеци Красимирова проведе интервю с американския служител  на превъзходен английски. А малко след това излезе с виза в ръка.

Моделката хуква към Щатите към новия си любим. В момента Цеци Красимирова работи за американска компания, която произвежда торове. Нищо чудно на своите колеги да дължи дълго чаканият документ. Те да са й помогнали да изчисти имиджа си. Но запознати споделят, че отиването й в САЩ е свързано единствено с личният й живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар