Цеци Красимирова изригна срещу Жанета Осипова заради лъжата с побоя: Недостоен, съмнителен елемент!

Гласувайте за статията

Цеци Красимирова не издържа и нареди плеймейтката Жанета Осипова заради грозната й лъжа

Скандалът между Жанета Осипова и фризьорката Вили Боршукова набра главоломна скорост, след като редица популярни личности също заеха страна. Една от тях е миската с фатална красота Цеци Красимирова, която бе безкрайно откровена в свой пост в социалните мрежи.

„Обикновено страня от злободневните теми, защото през всички години, в които бях част от публичния живот, разбрах едно – общественото мнение е лесно манипулируемо. Бях принудена да се науча да не обръщам внимание на жълтите статии, черния PR и осъдителните погледи. Е, научих се и животът ми стана по-лек.

цеци красимирова жанета осипова

Колаж: Клюки.нет

В случая обаче, не става въпрос за мен, а за репутацията на много близък до мен човек – едно приятелство изградено и запазено вече 26 години. Морален дълг за мен е да не мълча.

В Книгата на книгите е казано: „А ти, когато правиш добро дело, нека лявата ти ръка не знае какво прави дясната, за да остане благодеянието ти в тайна.“ През тези 26 години приятелство, Вили ми показа тези думи на дело. Но не безкрайните и безрезервни добрини на този човек са обект на настоящия ми коментар.

Вили Боршукова – Магама става жертва на чудовищна манипулация и черен PR. Клиент съм на салон Магама от самото му създаване и винаги съм се радвала на безупречно отношение и обслужване. Тя е изключителен професионалист и авторитет в своята сфера – кариерата ѝ говори достатъчно красноречиво за успехите ѝ.

Посланието ми е – винаги мислете 2 пъти, преди да повярвате на клеветите на съмнителни публични елементи. Манипулацията, безскрупулността и безочието са само част от арсенала на тези субекти. Целта е очевидна – известност, но е крайно време да престанем да правим известни недостойните!“, пише Красимирова в профила си, а поста й предизвика десетки коментари, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар