Цеци Красимирова изригна: Азис и Ивайла Бакалова нямат място на сватбата ми! (Вижте гневните й думи)

Гласувайте за статията

Ивайла Бакалова е категорична, че на сватбата й ще присъстват само хора, които обича

Цеци Красимирова рядко се обяснява пред медиите, но този път се оказа, че е засегната от някои спекулации относно сватбата й и се наложи да отрече някои грешни сведения.

Мис България Ивайла Бакалова и фолк певецът Азис бяха уж сред сигурните хора, които ще присъстват на пищната сватба на Цеци с мултимилионера от САЩ Майкъл Стумейтис на 12 май. Красимирова отрича и дори ясно показа, че не ги иска близо до себе си.

„Скъпи приятели, в последно време в българската преса и в онлайн пространството излезе информация във връзка с предстоящото ми сватбено тържество, която определено не отговаря на истината. С настоящето обръщение към вас искам категорично да заявя, че на моята сватба няма да присъстват лица, които не са сред поканените. Визирам написаното от много медии, че сред гостите ще бъдат Азис и Ивайла Бакалова. Най-красивият и емоционален ден в живота ми ще споделя единствено с хората, които истински обичам и с тези, които са до мен през всичките години. Убедена съм, че някои от вас са били подведени в желанието си да информират своята аудитория, но важно е да се учим от грешките си и да умеем да се извиняваме.

Цеци Красимирова сватба

Снимка: Инстаграм

За мен е важно на бял свят да излезе истината, защото винаги съм искала да споделям това, което мисля, по начина, по който искам, и по който съм възпитавана. В навечерието на пролетта лично аз се чувствам заредена с нови сили и енергия, и гледам смело напред заедно с любимите ми хора. Благодаря Ви за разбирането и искам да пожелая на всички да бъдете здрави и обичани“, цитира Hotnews.bg.

Действително, присъствието на Ивайла на сватбата на Цеци не е особено уместно, след като сестра й Божидара е имала страстен романс с бъдещия й съпруг Майкъл. Божидара и Струмейтис се запознали покрай връзката му с Красимирова, а в момента, в който се разделили, страстта между тях пламнала. Оттогава двете не си говорят.

В миналото бъдещата булка бе близка и с краля на поп фолка Азис, но поради каква причина днес не поддържат отношения, не става ясно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар