Цеци Красимирова живее в невиждан лукс в Барселона (Снимки)

Гласувайте за статията

Цеци Красимирова живее в невероятен лукс, палатът й струва рекордните 3 милиона лева

Къщата на Цеци Красимирова във Барселона е истински палат. Бившата любовница на Самоковеца обитава дом, за който е платено 1,5 млн. евро.

Още миналата година гръмна в медиите новината за новата придобивка на Цеци Красимирова. Може да се насладите на снимките от огромното жилище на манекенката. Тя живее сама в палата. Единствено дъщеря й Джудит споделя с майка си невероятното жилище.Цеци Красимировадомът на Цеци Красимирова

Двете се къпят в лукс, подобаващ за принцеси. За домакинството се грижи прислуга. Камериерки им чистят, а специално назначен кухненски персонал готви здравословни храни на майката и дъщерята. Има и градинар, който се занимава с екзотичните растения в голямата градина.

И с истинската информация до тук. От тук нататък започват подозренията и слуховете. Как Цеци Красимирова се сдоби с този тузарски палат?

От интернет изданието BNews.bg научаваме, че сумата от 3 млн. лева, която е оповестена в записа от „Яневгейт“ е същата за която е купен палата на моделката. В записа се твърди, че премиерът Борисов е закупил за една от тайнствените си любовници луксозно жилище, цената на което съвпада с това на Цеци Красимирова.

Тя ли е жената до Борисов, за която той усмихвайки се казва, че няма да издаде коя е?

Дали наистина бившата на Косьо Самоковеца се е сдобила с разкошният си дом от премиера не става ясно. Просто изскача още едно съвпадение. Според изтеклия запис Борисов е купил имот във Барселона. Според BNews.bg съвпаденията стават две. И сумата и дестинацията.

А ето и какво се казва в записа: В. Я.: Така е, ся, има една, на която и купи къща в Барселона за милион и половина евро!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар