Цеци Красимирова: Дарина Павлова първа ме подкрепи в тежък момент

Гласувайте за статията

Цеци Красимирова и до днес не може да забрави топлата подкрепа на Дарина Павлова в най-трудния момент от живота й

Фаталната красавица Цеци Красимирова все още си спомня как в най-тежкия момент от живота й преди години, вдовицата на Илия Павлов първа я е подкрепила и окуражила.

Всичко това става преди дванадесет години, след трагичния инцидент в Амстердам, когато загива любовникът на Цеци, Косьо Самоковеца, а тя е тежко ранена. Самата тя споделя пред топ журналиста Сашо Диков подробностите. Куршумът, минал през слепоочието на бизнесмена, попада в главата на манекенката и остава там.

Цеци Красимирова

Цеци Красимирова не е забравила топлата подкрепа на Дарина Павлова

И започва нейното ходене по мъките, с болка споделя преживяното тя. Изкарват я бързо от Холандия, за да не почине и тя там, а по-късно в Германия вадят куршума през носа й. Но последствията от нараняването ги усеща в продължение пет години. Има проблеми с вкуса, губи мирис.

На ужаса от преживените последствия, защото от самия инцидент тя няма спомен, заради комата, в която е изпаднала, Цеци Красимирова избягва да се връща. Но с топлота и благодарност си спомня за светлия лъч на надеждата в този фатален момент от живота й, внесен от Дарина Павлова. Тя първа я е подкрепила, дала й е кураж да бъде смела и да не се предава.

Цеци Красимирова

Манекенката и до днес е благодарна на Дарина

Успокоила я е с думите, че времето лекува, пожелала й да бъде силна, за да преживее този кошмарен момент. Може би, защото и самата Дарина малко преди това е загубила съпруга си, най-добре е разбрала болката на Цеци. Манекенката и до днес цени този жест на вдовицата на Илия Павлов, както и на други, съпричастни към страданието й, които засвидетелстват подкрепата си по-късно, като Ана Заркова например, също станала жертва на покушение.

Цеци Красимирова

Щастлива с порасналата си дъщеря

Днес красавицата е щастлива майка на пораснала дъщеря. Споделя, че е предпочела да живее в Барселона заради наследницата си. Джудит учи в училище професионален грим за кино и театър. И вече върви по стъпките на майка си. Първите й изяви на модния подиум са обнадеждаващи.

Цеци Красимирова има и мъж до себе си, богат американец, който я кара да се чувства щастлива и да мечтае за още едно дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар