Цеци Красимирова глези гостите на сватбата си със златни прибори (Още снимки от тузарското тържество)

Цеци Красимирова глези гостите на сватбата си със златни прибори (Още снимки от тузарското тържество)
3 (60%) 2 votes

Цеци Красимирова се появи с корона на сватбата си с Майкъл Струмейтис

Под арка от стотици бели цветя Цеци Красимирова и Майк Струмейтис си казаха заветното „да“. Първият им танц и целувка бяха под звуците на любимата им песен „Nothing Compares To You“, макар и в интерпретация, малко по-различна от изпълнението на Шиниъд О’Koнър, разказва dir.bg.

Над 300 гости аплодираха булката, заради която им се наложи да летят километри и да чакат близо 8 часа под жаркото слънце в Ситжес, Каталуния. Там Цеци се врече във вярност на Майк – бизнесмен и предприемач, известен като Пазителя на марихуаната.

Изящно бяла церемония, издържана до последния детайл – златни прибори, бални рокли, стотици цветя и малки подаръчета с надписа „Барселона“ получиха сватбарите. Те гостуват вече няколко дни на младоженците, чиято венчавка наричат Сватбата на годината.

Празненството мина под мотото: „Цеци и Майк! Когато любовта е завинаги“ в старинен дворец, а за музиката се погрижиха десетки известни музиканти.

Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис сватба

Снимки: Инстаграм

Докато очакват Цеци да се появи, за доброто настроение се постараха дузина келнери, разхлаждащи гостите с чаши висококачествено розе. Оказа се, че сред тях е и журналистът Мартин Карбовски, който единствен от звездите анонсира в социалните мрежи присъствието си. Фолкпевицата Преслава също Духа поддържаше специален плейлист с модернизираните интерпретации на класически произведения на Моцарт, Шостакович и Бетовен.

Цеци изгря на ренесансов балкон с корона на главата като истинска кралица, а появата ѝ предизвика фурор сред стотиците гости. За излизането на бала тя бе избрала част от операта „Турандот“ на Джакомо Пучини.
„Nessun Dorma“ e изпълнявана от Лучано Павароти, а в превод заглавието означава „Никой да не спи“. Фрагментът е от Трето действие, което се развива в градината на императорския дворец на принцеса Турандот, която вече е издала заповед никой да не спи, докато не бъде открито името на незнайния принц, отгатнал трите ѝ гатанки. Тя го издирва, за да се омъжи за него и за да спаси живота си.
Посланието е двуяко – Цеци Красимиров заповядва никой да не заспива по време на сватбата ѝ, но ѝ уверено заявява, че вече е открила своя принц в лицето на милионера Майк Струмейтис. Точно както в приказките, след венчавката последва „три дни яли, пили и се веселили“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар