Цеци Красимирова с бебе ин витро „по поръчка“ (Моделката иска момче с нейните очи)

Гласувайте за статията

Цеци Красимирова иска сина й да има нейните очи, моделката ще роди ин витро бебе „по поръчка”

Цеци Красимирова мечтае в най-скоро време да стане майка на момче. Тя се надява да дари съпруга си с наследник, който да има нейните сини очи.

Това признава моделката и казва, че с Майкъл Струмейтис работят по въпроса. Красавицата вярва в съвременната медицина и се надява нещата да се получат.

С огромните финансови възможности на Краля на марихуаната Струмейтис пред семейството няма да има проблеми да се сдобият с дете ин витро. Двамата вече са избрали клиниката в САЩ, където ще се възползват от най-новите и иновативни методи на оплождане, пише „България днес“.

Снимка: Инстаграм

Съществува способ, чрез, който бъдещите родители избират ембрион или два с правилното число хромозоми. Така впоследствие когато се роди бебето то ще е здраво. Човек, близък до семейната двойка издава, че в Щатите лекарите са изработили такива технологии, които са създадени да четат цели геноми и да подбират ембриони, които ще се имплантират в майката.

По този начин семейната двойка ще може да се сдобие с наследник, който ще бъде с цвят на очите каквито желаят, както могат да изберат пола му. Освен това бебето ще има по-голям шанс в бъдеще да не развие заболявания като рак, алцхаймер или пък сърдечни болести, предават от hotarena.net.

Двойката има вече три дъщери от предишните си бракове. Цеци е мака на 21-годишната Джудит. И Струмейтис е баща на две момичета. Разбираемо е желанието на младоженците да имат поне едно момче и то „по поръчка”.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар