ИЗНЕНАДА! Цеце Орешкова става българска майка?!

Гласувайте за статията

Македонското девойче Цеце се показа особено милостива навръх Коледните празници

 

Цеце Орешкова влезе трайно в сърцата на българите, а както изглежда България също вече е завинаги в нейното сърце. Брадърката разказа в социалната мрежа, че не спира да мисли за едно малко момиченце, което се намира в приют у нас, пише HotArena.

Цеце се оказа с много добро сърце

Цеце се оказа с много добро сърце

„Опитвам се да заспя и не мога… Докато бяхме Снежанка и Дядо Коледа, с Боби посетихме дом за сираци. Там се запознах с Никол, която ми стопли душата”, споделя с приятелите си манекенката Цеце. По време на коледната мисия, зададена от „Биг Брадър” красавицата се е запознала с 40 дечица на различна възраст, но останала впечатлена от малката Никол. „Толкова сладка и невинна, с поглед на сърничка, срамежлива..”, описва я Цеце.

Участничката в реалитито каза също така, че няма търпение да се видят отново. Явно планира пак да се срещне с любимката си, а мнозина допускат, че тя дори може да се реши на осиновяване. Дали отношенията й с Борислав ще я накарат да остане тук не се знае, но виж едно самотно момиченце може и да го направи. В момента моделката е в родината си и там ще посрещне Нова година.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар