ВИЖ гаджето на Цеце Орешкова (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Неизвестна снимка на македонката пробуди слуховете

Цеце Орешкова крие гадже в Македония, коментират фенове на брюнетката. Манекенката, която участва в българския „Биг Брадър“ досега грижливо пазеше личния си живот в тайна. Официално Цеце твърди, че не е обвързана и по тази причина се впусна в горещ флирт с Боби. Дали обаче брюнетката  не крие тайна връзка в Македония.

Ето го гаджето на Цеце Орешкова

Ето го гаджето на Цеце Орешкова

Неизвестна снимка на хубавицата с мистериозен младеж провокира доста слухове в мрежата. Появиха се дори предположения, че мъжът е гадже на манекенката. Фотосът е правен преди доста време, вероятно край езерото в Охрид. А двойката изглежда изключително доволна и щастлива, че е заедно.

Дали двамата са още заедно или са разделени, не е ясно, но е факт, че Цеце наистина харесва мускулести мъжаги. Вече е ясно защо красавицата си падна толкова бързо по ръгбиста Боби.

Преди време Цеце сподели, че е зарязала последното си гадже, тъй като се отнасял с нея като с държанка. И докато тя правела планове за бебета и семейство, той й изневерявал с други жени.

За съжаление и с българския мачо Цеце май ще си остане с мераците да се омъжи. В прав текст Боби заяви, че не му е до сватба и няма никакво намерение да се жени за нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “ВИЖ гаджето на Цеце Орешкова (СНИМКИ)”

  1. Cassara

    апр. 20. 2014

    You’ve got to be kidding me-it’s so trlntparensay clear now!

    Reply to this comment

Добавете коментар