СНИМКИ доказват, че Цеце е имала силикон (ЗАЩО ГО МАХА)

Гласувайте за статията

И манекенката лъсна с тунинг

Цеце Орешкова крие силикони. Снимки на красавицата разкриха, че преди време манекенката се е радвала на по-пищен бюст, от този, който показа в „Биг Брадър“. Докато беше в шоуто обаче, брюнетката през цялото време отричаше да е слагала импланти. И дори убеждаваше съквартирантите начело с Боби, че никога не би си сложила силикони, тъй като няма да й отиват.

Цеце преди и сега

Цеце преди и сега

Темата на няколко пъти бе повдигната от Борислав, който се оказа ценител на пищните форми. Той усилено навиваше брюнетката да сложи някой и друг кубик като бившата му Лили, но Цеце категорично отказа. Стари снимки на манекенката обаче разкриха, че тя също е била силиконка, но в последствие е махнала придобивките.

Цеце преди

Цеце преди

По неизвестни причини моделката е свалила имплантите и днес радва феновете си с тънка фигура и доста плосък бюст, който според мнозина не й отива. Мистерия остава защо се е отказала пищните форми.

Цеце днес

Цеце днес

Интернет потребители с възхита коментират старите снимки, на които красавицата демонстрира дащни форми. И със съжаление отбелязват, че днес е толкова плоска. „Язък, прилича на дъска“, пишат те в социалната мрежа.

Засега остава загадка защо Цеце се отказва от въпросните придобивки, след като преди време е носила такива. Форумци коментират, че покрай истерията с гърмящите силикони, вероятно се е уплашила и ги е свалила.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар