ОКОНЧАТЕЛНО! Боби отряза Цеце, съсипа я! (СНИМКИ)

„Трудно го приема, съсипана е. Боби наистина й завъртя главата”, съжаляват я участници от Биг Брадър

Цеце Орешкова
Цеце Орешкова тъжна

Боби най-сетне разкрил истината за чувствата си пред Цеце Орешкова, научи Kliuki.net. Ръгбистът очаквано отрязал македонката, като й дал да разбере, че двамата нямат бъдеще и тя му е безразлична.

Причината да си мълчи в Къщата е била само и единствено, за да не я злепостави пред цяла България. Освен това, Цеце щеше да излезе жертва, а Боби – коравосърдечния мъж, и зрителите директно щяха да го изгонят, пресмятал Борислав.

Цеце
Дори цветята на Лестер не успяха да я развеселят

Както здравенякът обеща обаче, веднага след края на риалити шоуто, той ще се разясни с Цеце. Източници от Биг Брадръ разкриха, че Боби е казал твърдо „Не” на Цеце. Влюбената македонка трудно понесла истината, тъй като до последно се надявала Боби да се окаже просто един срамежлив от камерите мъж.

Малко след като Борислав отряза Орешкова, я видяхме в софийска дискотека заедно с Лестер и Сани. Докато победителят се забавляваше заедно с певицата, Цеце едва сдържаше сълзите си. Тя бе умислена през цялото време, а от лъчезарната й усмивка нямаше и следа.

„Трудно го приема, съсипана е. Боби наистина й завъртя главата и Цеце се надяваше да се получи нещо”, съжаляват я участници от Биг Брадър.

1 коментар
  1. Mariana Iordanova казва

    пълни глупости. Сутринта гледах предаването на Гала "На кафе" и там Боби каза че има връзка със Цеце.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.