КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА! Цеце стана двойничка на Черната Златка (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Македонската манекенка Цеце Орешкова се превърна в новата Златка

От копие на Пеньо, стана двойничка на Златка. Македонската манекенка Цеце Орешкова се превърна в копие на плеймейтката Златка Димитрова. Македонката пусна снимки на страницата си в социалната мрежа, на които е копие на Златка. Феновете й останаха с отворена уста, когато видяха трансформацията на звездата от „Биг Брадър“.

Цеце стана копие на Златка

Цеце стана копие на Златка

“Като две капки вода са!“, „Съща Златка!“, коментират стъписани фенове на Цеце. Много от тях откриха редица прилики между македонката и плеймейтката.

Македонката си избра нов модел за подражание

Македонката си избра нов модел за подражание

Докато беше в Къщата Цеце бе сравнявана с брадъра Пеньо заради носа и огромната си прилика с брадъра. Веднага след като напусна шоуто, македонката се подложи на драстични трансформации. Най-изненадващата беше тази, при която Цеце стана истинско копие на Златка. Феновете й обаче се чудят, дали само визуално смята да подражава на моделката или и по поведение и характер.

Не е тайна, че хубавата македонка пристигна в България с надеждата да направи международна кариера. А след участието си в „Биг Брадър“ стана невероятно популярна. Вероятно в желанието си да прилича на някоя знаменитост Цеце е избрала да подражава на Златка. Тя копира не само стила, но дори позата и прическата на моделката. „Малко силикон в устните и е пълно копие на Злати“, коментират още фенове в социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар