Цеца Величкович още тъжи за Аркан: Когато ми е тежко, го сънувам! (+ Още откровения)

Гласувайте за статията

Фолк звездата, 26 години след сватбата с Аркан и 18 от смъртта му още не може да го прежали

Цеца Величкович, която е влюбена в по-младия от нея Богдан не може да прежали бившия си съпруг Аркан.  Двамата си казаха „да“ на 19 февруари и ако Аркан не беше загинал трагично, тази година щяха да празнуват 26 години брак.

Цеца си спомни този ден за първи път в социалните мрежи, като публикува тяхна обща снимка. Както сега казва, сватбата беше планирана с месеци. – Бях само на 22 години и стоях пред олтар с мъжа, когото обичах най-много на света. Мислех, че той е моето всичко. Всичко беше като в приказка. Желко се погрижи всичко да е по план, докато аз и сестра ми за детайлите – каза Цеца.

Снимки: brif.mk

От смъртта на Аркан са изминали повече от 18 години, а Цеца твърди, че такава любов никога не се повтаря.

– Такава любов, никога повече няма да се повтори. Желко беше центърът на света за мен и всичко на тази планета. Всеки наш момент беше изпълнен с любов, щастие и усмивки. Чувството, че някой те обича с цялото си сърце, е нещо, което се преживява само веднъж. Тя казва още, че смъртта му е рана, която никога няма да заздравее.

– Желко има специално място в сърцето ми. Честно казано, това е рана, която никога няма да заздравее и всяко споменаване ми връща моментите, когато бяхме заедно. Сега знам, че тогава не осъзнавах колко съм щастлива. Сълзите не могат да излекуват дълбоките рани на сърцето. Колкото по-голяма е любовта, толкова по-голяма е тъгата след нея – искрена е тя.

– Едно нещо не се е променило от смъртта му, по-точно от деня, в който бе убит. Винаги, когато ми е трудно, той идва при мен насън. Така е във всеки труден момент. Всеки понася болката по свой начин, а аз преодолях моята, като запазих спомена за него и запазих чувствата, които имах тогава.”, предават от brif.mk.

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар