Цеца Величкович втрещи с претенции: Не искам внукът ми да ме нарича бабо! (Уникално видео)

Гласувайте за статията

Цеца Величкович втрещи с претенции към собственото си семейство

Цеца Величкович втрещи с претенции. Певицата, която има малко внуче, не само не иска да я нарича „бабо“, но и държи да използва личното й име, когато говори с нея. Дъщеря й Анастасия засне изключително комично видео, в което Цеца говори за внука си. И определено не е склонна да й напомнят, че вече не е на 20 години.

Анастасия Ражнатович публикува видео в социалните мрежи, в което Цеца и Велко се карат. Докато тя се фукаше с новия си външен вид, на заден план Цеца и Велко се караха, тъй като Величкович не искаше внукът й да я нарича „бабо“.

„Не съм му баба“, казва Цеца на Велко в разговора им. „Ти си му баба“, категоричен е синът на певицата. „Не, не съм баба и той ще ме нарича Светлана точно като теб“, казва Цеца, а Анастасия увековечи всичко на лента за поколенията.

Напомняме ви, че миналата година Цеца стана баба за първи път. Певицата бе на седмото небе и въпреки пандемията посрещна внука и снаха си с голямо тържество след изписването им от болницата. Тогава тя прекара доста време разделена с малчугана. Днес обаче е неразделна с него и го обожава. Но не му позволява да я нарича „бабо“.

Според мнозина причината е новото й гадже Богдан. Младежът е с повече от 20 години по-млад и дори се говори, че двамата планират да си имат бебе. Като за целта Цеца дори е готова да се подложи на ин витро процедура. Затова и певицата не иска внукът й да свиква да я нарича бабо, още повече, че се готви да си роди още едно дете.

Цеца Величкович луда по внучето, но не иска да я нарича "баба" сн. Инстаграм

Цеца Величкович луда по внучето, но не иска да я нарича „баба“ сн. Инстаграм

Междувременно семейството й се забавлява от сърце със случващото се в дома й. И с претенциите й относно това, как внукът й да се обръща към нея.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ceca Ražnatović (@cec.ablog)

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар