Цвети Янева от пухкаво момиченце до ослепителна красавица (Снимки)

Гласувайте за статията

Цвети Янева умилява със снимки от детството си, от пухкава сладурана стана ослепителна красавица

Снимки от детството на Цвети Янева разтапят сърцата на почитателите й. Малкото хлапе днес е една уникална красавица. Едва ли по онова време някой е подозирал, че ще се превърне в звезда на фолка.

Цвети Янева като малка

Фотосите на момиченцето от семейния албум ни връщат в детските години на певицата. По всичко личи, че тя е център на вселената за собственото си семейство. С което позира на старите кадри. Целият свят се върти около сладураната. Която е била една малка, но очарователна пухкавелка.

Бъдещата певица е снимана с майка си и баща си. Докарана като малка принцеса в бяла рокличка. После я виждаме с баба и дядо на същия празник. А ето я и с приятелки, на които показва подарък, предават от hotnews.bg.

Още тогава е впечатлявала с умението си всички да гледат само нея. Явно от онова време е личало, че освен талант има и собствена харизма. Която днес й помага да се превърне в една от най-любимите певици на музикалната компания „Пайнер”.

Любимката на публиката промотира най-новия си проект още в началото на 2017 година. Тя зарадва феновете си с нова и въздействаща балада „Убий ме”.

Визията на Цветелина Янева безспорно пак е елегантна, красива и стилна. Както и изпълнението. Почитателите на певицата я подкрепят заради умението й да прави хубави и смислени песни.

Все пак Цвети е израсла в музикантско семейство и е закърмена с музика, а това много и помага, смятат познавачи на лекия жанр.

Вижте симките на Цвети Янева в нашата галерия!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар