Цвети Янева блесна със стил на концерта на Планета (Вижте как засенчи всички)

Гласувайте за статията

Цвети Янева за пореден път затвърди имиджа си на модна икона в поп-фолка.

Цвети Янева е от онези фолк звезди, които определено се отличават от множеството. Тя рядко приема участия, не пуска песни на конвейер и това успява да изгради една загадъчност, която допълва имиджа й. Всяко нейно изпълнение и ново парче обаче е удар в десетката, а феновете й тръпнат в очакване да я зърнат на живо на някой от големите спектакли на музикалната й компания.

Междувременно Цвети Янева не пропуска да нагорещи страстите и да напомни за себе си с приказни фотосесии, на които е в ролята на модерната пепеляшка, а всеки детайл по нея и добре премислен и изпипан. Тя и приятелката й и колежка Галена ползват услугите на един и същи стилист – Добромир Киряков, което до известна степен обяснява открояването й от останалите изпълнителки.

На концерта по случай рождения ден на телевизия Планета Цвети Янева предизвика двойна сензация – един път с иновативното изпълнение на дуета си „Пей сърце“ с Галена, която се визуализира под формата на холограма, а второ – с безупречната си визия, сякаш е на церемония по връчване на Оскари. Надали някой е останал изненадан, че именно тя отново е най-стилната сред колежките й, но тоалетът й определено заслужава нашето внимание.

Цвети Янева дойде в „Арена Армеец“ с тоалет в така актуалните телесни цветове, който кореспондира със студеното време навън и първо даде кратко интервю и не пропусна да се щракне с Галена, която наблюдаваше случващото се бекстейдж. След това за кратко време се преобрази с визията си за сцената и блесна под многобройните прожектори с модерна рокля с анималистичен принт, решена обаче в бордо.

cveti qneva1

Цвети Янева блесна със стил

Тоалетът бе съчетан с високи черни ботуши над коленете, а на врата на изпълнителката на „Влез“ се открояваше едно от модерните напоследък черни кожени украшения. Косата на певицата бе прибрана във висока опашка и така ангелското й лице изпъкваше още повече. С тази си визия Цвети Янева за пореден път се открои от колежките си и доказа, че е иноватор в жанра.

cveti qneva cveti galena

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар